Meny
Lukk menyen

Winemakers Dinner

- 30. juni kl. 18:00 i Bakhagen

BOOK HER

Winemakres dinner med Chamonix Wine Farm

 Den 30. juni er vi så heldig å få besøk av to vinmakere fra den prisvinnende vingården Chamonix Wine Farm fra Franschhoek i Sør-Afrika, og du er selvsagt invitert.

Nyt kvelden omgitt av epletrær og historiske bygninger, mens vinmarkene geleider oss gjennom herlig vin fra Chamonix. Vi serverer en femretters meny med spennende smaker inspirert av Sør-Afrika, kombinert med skandinaviske råvarer. Har du spørsmål til vinen som serveres eller er det noe du ønsker å lære mer om? Vinmakerene vil være tilgjengelig hele kvelden, og du er selvfølgelig velkommen til å stille spørsmål underveis.

Chamonix Wine Farm

Franschhoek regnes med rette som Sør-Afrikas beste områder for vinproduksjon. Det var her de første franskmennene så stort potensiale for vinproduksjon allerede i 1688. Chamonix Wine Farm er kjent som en av de mest anerkjente vingårdene i regionen. Vinens utrykk og karakter preges av beliggenheten 400 meter over havet, jordsmonnet og den konstante eksponeringen for avkjølende luftstrømmer.

Kvaliteten på vinen har ikke gått ubemerket hen. Siden Chamonix ble etablert i 1991 har de høstet en rekke priser og utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har utallige doble gull- og gullmedaljer samt 90+ rangeringer bidratt til å etablere Chamonix i det øvre sjiktet av den sørafrikanske vinscenen.


BOOK NÅ

Trenger du overnatting?

Få det meste ut av kvelden ved å booke en av våre 19 unike rom eller suiter på historiske og sjarmerende Tollboden Hotell. Uansett hva du ønsker, gleder vi å ta deg imot som gjest hos oss.

BOOK OVERNATTING