Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden

Torsdag, 16. juli

Intimkonsert med Trang Fødsel

Fra kr 1195,- inkl. 3-retters meny

Bli med på en intim konsertopplevelse med Trang Fødsel trio.

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Når vokalisten Hans Petter Aaserud fremfører låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» blir det garantert stemning på bryggekanten. Det er få band som har bidratt med så mange norske hits.

Nyt en 3-retters meny og en stemningsfull sommerkveld ved bryggekanten.

Book din overnatting på Tollboden Hotell

Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet har gitt ut fem plater,inkludert samle plata De Aller Beste.

Program:

Send din forespørsel

Pris inkluderer

  • 3-retters middag kl. 19.00
  • Intimkonsert ved bryggekanten cirka kl. 21.00

Pris: kr 1195,-

VIP-plass: kr 1595,- | Sterk begrenset antall plasser!

Tollboden overholder til enhver tid myndighetenes retningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført i forhold til disse. Per dags dato er det lov å arrangere konserter med inntil 200 gjester og minimum en meter avstand mellom grupper. Dersom det skulle komme nye retningslinjer fra myndighetene i forkant av konserten, forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten med inntil 24 timer forvarsel.

Book her

Skalldyrfest - Nyt noe av det beste havet har å tilby

Intimkonsert med Trang Fødsel ved bryggekanten

Intimkonsert med Jørn Hoel ved bryggekanten