Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden

Tirsdag, 3. august

Intimkonsert med Odd Nordstoga

Med en sekk full av strålende anmeldelser  for sitt siste album, Fatig ferdamann, tar Odd Nordstoga turen innom Tollboden i Kragerø. Nyt en helaften i Bakhagen med treretters middag, akkompagnert av musikken til Odd Nordstoga.

Book din overnatting på Tollboden Hotell

Kritikar frå albumet «Fatig ferdamann»:

«Provoserende bra»–Dagbladet 5/6

«Bekrefter det gode ryktet»–Dagsavisen 5/6

«En gjennomført bra plate»–Stavanger Aftenblad 5/6

«Skyhøyt toppnivå hos Odd Nordstoga»–Aftenposten 4/6

«Odd Nordstoga på sitt mest inspirerende»–Ballad

Program:

Send din forespørsel

Velkommen til en minnerik helaften

3-retters middag kl. 19.00

Intimkonsert cirka kl. 21.00

Pris: kr 1195,-

| Begrenset antall plasser på grunn av Covid-19 restriksjoner.

Tollboden overholder til enhver tid myndighetenes retningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført i henhold til disse. Dersom det skulle komme retningslinjer fra helsemyndighetene i forkant av konserten som ikke gjøre det mulig å gjennomføre, forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten med inntil 24 timer forvarsel.

Book her

Odd Nordstoga

Odd Nordstoga er klar for sommaren! Med nytt album – Fatig ferdamann – i beltet og sommar i sikte, blir det sommartur! Med både nye og gamle låtar på reportuaret satsar me på å gjera opp att for fjoråret, som ikkje blei heilt som planlagt. Odds faste band gjennom dei siste åra blir med att, alle mann. Musikken, den kjenner ingen r-tal og skal fløyme over publikum, heilt utan restriksjonar. Odd er i alle fallkjempeklar og gler seg stort til sommar, sol og speling ogsong–og milevis i buss.