Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden

Tirsdag, 7. juli

Intimkonsert med Jørn Hoel

Fra kr 895,- inkl. 3-retters meny

Bli med på en intim konsertopplevelse med Jørn Hoel.

Enkelte artister har evnen til å levere full pott hver gang de opptrer, Jørn Hoel er en slik artist. Med sin særegne stemme, selvironi, udødelige sanger, lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, blir det alltid en helstøpt og fin aften med Jørn Hoel.

Nyt en 3-retters meny og kos deg med låter som “Har en drøm”, ”Eihand å holde i”, Elsk mæ sakte, “Vi skal elske i sneen” m.fl.

Vi gleder oss til en helaften med god stemning ved bryggekanten.

Book din overnatting på Tollboden Hotell

Program:

Send din forespørsel

Pris inkluderer

  • 3-retters middag kl. 19.00
  • Intimkonsert ved bryggekanten cirka kl. 21.00

Pris: kr 895,-

VIP-plass: kr 1295,- | Sterk begrenset antall plasser!

Tollboden overholder til enhver tid myndighetenes retningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført i forhold til disse. Per dags dato er det lov å arrangere konserter med inntil 200 gjester og minimum en meter avstand mellom grupper. Dersom det skulle komme nye retningslinjer fra myndighetene i forkant av konserten, forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten med inntil 24 timer forvarsel.

Book her

For noen år siden traff vi Jørn i Thomas Giertsens serie “Helt Perfekt” på TV Norge, og ble slått av hans morsomme opptreden. Deretter lot folk flest seg imponere av hans deltagelse både i “The Hit” og “Stjernekamp”, på Nrk. Da Jørn dukket opp som deltager i “Hver Gang Vi Møtes” på TV2, ble det et varmt og lunt møte med en av Norges beste artister. Jørn synger like særpreget og sensuelt på Tromsø-dialekt som på engelsk, og har like godt grep om sine slagere fra 80-tallet som den latinamerikanske musikken. I bunnen er han blues og soulsanger fra sin karriere, før han slo gjennom på midten av 80-tallet.

“På de intime og akustiske konsertene, vil sangene mine fremstå slik de er skrevet. Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår i et lokale med et sittende publikum tett på, med bare meg selv og en musiker til på scenen. Jeg elsker å skape dette samspillet med publikum, og det blir enda lettere å flørte og improvisere. Og det er spennende! Da hjelper det å ha noen kjente og folkelige sanger som får publikum engasjert til å synge med. Litt skremmende også egentlig å skulle være så naken foran et publikum, men samtidig er det en flott følelse å kommunisere så direkte med folk" sier Jørn.

Skalldyrfest - Nyt noe av det beste havet har å tilby

Intimkonsert med Trang Fødsel ved bryggekanten

Intimkonsert med Jørn Hoel ved bryggekanten