Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden

Tirsdag, 13. juli

Intimkonsert med Jørn Hoel

Kr. 1195,-

Bli med på en magisk konsertopplevelse med Jørn Hoel.

Enkelte artister har evnen til å levere full pott hver gang de opptrer, Jørn Hoel er en slik artist. Med sin særegne stemme, selvironi, udødelige sanger, lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, blir det alltid en helstøpt og fin aften med Jørn Hoel.

Nyt en 3-retters meny og kos deg med låter som “Har en drøm”, ”Eihand å holde i”, Elsk mæ sakte, “Vi skal elske i sneen” m.fl.

Vi gleder oss til en helaften med god stemning, nydelig musikk og smakfull mat i Bakhagen på Tollboden.

Book din overnatting på Tollboden Hotell

Program:

Send din forespørsel

Pris inkluderer

  • 3-retters middag kl. 19.00
  • Intimkonsert med Jørn Hoel cirka kl. 21.00

Pris: kr 1195,-

Tollboden overholder til enhver tid myndighetenesretningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført i henhold tildisse. Dersom det skulle komme retningslinjer fra helsemyndighetene i forkantav konserten som ikke gjøre det mulig å gjennomføre, forbeholder vi oss rettentil å avlyse konserten med inntil 24 timer forvarsel.

Book her

For noen år siden traff vi Jørn i Thomas Giertsens serie “Helt Perfekt” på TV Norge, og ble slått av hans morsomme opptreden. Deretter lot folk flest seg imponere av hans deltagelse både i “The Hit” og “Stjernekamp”, på Nrk. Da Jørn dukket opp som deltager i “Hver Gang Vi Møtes” på TV2, ble det et varmt og lunt møte med en av Norges beste artister. Jørn synger like særpreget og sensuelt på Tromsø-dialekt som på engelsk, og har like godt grep om sine slagere fra 80-tallet som den latinamerikanske musikken. I bunnen er han blues og soulsanger fra sin karriere, før han slo gjennom på midten av 80-tallet.

“På de intime og akustiske konsertene, vil sangene mine fremstå slik de er skrevet. Jeg liker den utfordrende nærheten som oppstår i et lokale med et sittende publikum tett på, med bare meg selv og en musiker til på scenen. Jeg elsker å skape dette samspillet med publikum, og det blir enda lettere å flørte og improvisere. Og det er spennende! Da hjelper det å ha noen kjente og folkelige sanger som får publikum engasjert til å synge med. Litt skremmende også egentlig å skulle være så naken foran et publikum, men samtidig er det en flott følelse å kommunisere så direkte med folk" sier Jørn.