Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden

Tirsdag, 6. juli

Intimkonsert med Eva Weel Skram

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.

Hun gleder seg stort til et gjensyn i Kragerø med en intim og stemningsfull helaften hos oss på Tollboden.

Nyt en 3-retters meny og kos deg med låtene som "Om du vil", "Evig eies", "Selmas Sang", "Hold meg" og "Vi Lovar" på Tollbodens bryggekant.

Book din overnatting på Tollboden Hotell

Program:

Send din forespørsel

Velkommen til en minnerik helaften

3-retters middag kl. 19.00

Intimkonsert i Bakhagen cirka kl. 21.00

Pris: kr 1195,-

| Begrenset antall plasser på grunn av Covid-19 restriksjoner.

Tollboden overholder til enhver tid myndighetenesretningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført i henhold tildisse. Dersom det skulle komme retningslinjer fra helsemyndighetene i forkantav konserten som ikke gjøre det mulig å gjennomføre, forbeholder vi oss rettentil å avlyse konserten med inntil 24 timer forvarsel.

Book her

Om Eva Weel Skram

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og «Evig eies–Kun et dårlig rykte», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands.

Hun har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger henneshjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.

Hennes nyeste album «Sleppe tak» har høstet 5’ere i Aftenposten, Dagbladet og Dagsavisen og tar opp tråden fra Skrams norske debutalbum, «Finne heim» fra 2018. Denne gang går Skram enda dypere inn i personlige historier, tar for seg flere temaer som ligger hennes hjertenært, og tittelsporet har av mange blitt omtalt som et nytt karriere høydepunkt. «Sleppe tak» blir med ut på veien i 2021, og dette ser Eva frem til. «Eg gledar meg til å reise ut igjen og spele både gamle og nye låter!»