Meny
Lukk menyen
Arne Hurlen konsert på Tollboden

Tirsdag, 21. juli

Intimkonsert med Eva Weel Skram

Utsolgt! Registrer deg for å bli satt på venteliste.

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.

Hun gleder seg stort til et gjensyn i Kragerø med en intim og stemningsfull helaften hos oss på Tollboden.

Nyt en 3-retters meny og kos deg med låtene som "Om du vil", "Evig eies", "Selmas Sang", "Hold meg" og "Vi Lovar" på Tollbodens bryggekant.

Book din overnatting på Tollboden Hotell

Program:

Send din forespørsel

Fullbooket.

KONSERTEN ER UTSOLGT, men du har mulighet til å bli satt på ventelisten.

  • 3-retters middag kl. 19.00
  • Intimkonsert ved bryggekanten cirka kl. 21.00

Pris: kr 1195,-

VIP-plass: kr 1595,- | Sterk begrenset antall plasser!

Tollboden overholder til enhver tid myndighetenes retningslinjer for smittevern og konserten vil bli gjennomført i forhold til disse. Per dags dato er det lov å arrangere konserter med inntil 200 gjester og minimum en meter avstand mellom grupper. Dersom det skulle komme nye retningslinjer fra myndighetene i forkant av konserten, forbeholder vi oss retten til å avlyse konserten med inntil 24 timer forvarsel.

Book her

Om Eva Weel Skram

Albumet «Finne Heim» er hennes første utgivelse med norske tekster. Et album som fikk strålende mottagelse fra både presse og publikum.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndals jenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange. Singlene fra det nye albumet ble sluppet som perler på en snor, og konsertpublikum over hele landet kan glede seg til å få servert nye favoritter som «Om du vil» og «Hold meg» i tillegg til både stev og Evas vakre tolkninger av storheter som Ole Paus og Henning Kvitnes.

Konsertene er, som albumet, smakfulltinnpakket i vakre og harmoniske lydbilder, og Eva har som alltid med seg sin fastemusikalske samarbeidspartner, ektemann og gitarist Thomas Stenersen. Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert.

Skalldyrfest - Nyt noe av det beste havet har å tilby

Intimkonsert med Trang Fødsel ved bryggekanten

Intimkonsert med Jørn Hoel ved bryggekanten