Meny
Lukk menyen

Intime møter og mindre konferanser

- skreddersydd til dere

Hos oss blir du møtt av et personlig og intimt miljø i historiske omgivelser. Vi ser frem til å kunne legge til rette for ett vellykket og motiverende møte – både inne og ute. Fra lunsjmøter til flere dagers opplevelser – våre lokaler passer perfekt til din gruppe mellom 6 og 19 personer. Er dere flere, har vi også mulighet til det.

Book konferanse

Møter og konferansepakker på Tollboden Hotell

La oss være behjelpelig med å skape den perfekte rammen for et motiverende møte eller en intime konferanse for din gruppe. Ta kontakt for et konferanse-, mat- og aktivitetstilbud, skreddersydd til dine behov eller se våre pakker nedenfor. Ved ønske kan også hele hotellet leies eksklusivt.

Intime møter

Møtepakke for en halv eller hel dag. Møtepakken inneholder møtelokale og utstyr, kaffe, frukt og en 2-retters lunsj. Bestiller du heldagsmøte kan du avslutte med en nydelig 3-retters middag.

Meet & dine med overnatting

Pakken inneholder alt du behøver for et motiverende møte: møtelokale, utstyr, kaffe, frukt, 2-retters lunsj, 3-retters middag og overnatting inklusive frokost.

Meet, wine & dine med overnatting

Pakken inneholder det lille ekstra. Smaking av fire klassiske viner fra kjente områder som aperitiff før middagen. Vi gleder oss til å kunne vise frem et utvalg av vår utmerket vinkjeller. I tillegg følger møtelokale, utstyr, kaffe, frukt, 2-retters lunsj, 3-retters middag og overnatting inklusive frokost. | Mulighet for oppgradering av vinsmakingen

Tollbodens intime møteopplevelse - Lei ditt eget hotell

Pakken som gir deg den mest unike og intime møteopplevelsen – hele hotellet blir deres. Vi stiller med møtelokale, utstyr, kaffe, frukt og 2-retters lunsj. Nyt det litte ekstra av en vinsmaking som aperitiff før en deilig 4-retters middag. Overnatting inklusive frokost inngår. Og husk, dere har hotellet helt for dere selv.

Book konferanse

Bakhagen Restaurant

Den perfekte settingen for en sommeravslutning.

TA KONTAKT

Gjør møtet minnerikt

Vi ønsker å vise deg Kragerø fra sin beste side og skape fantastiske minner fra oppholdet ditt. Bli med på en kjempehyggelig opplevelse som sveiser sammen. Noen av våre mest populære aktiviteter er vinsmaking, Tollboden Masterchef og skjærgårdsturer med RIB.  

City Challenge "Smak av Kragerø"

Morsom og aktiverende lagaktivitet hvor dere løser oppgaver og blir bedre kjent med Kragerø by og hverandre.

Passer til:
10 - 100 personer
Pris
Fra 690,-

Munchvandring

Opplev kunstnerbyen Kragerø og bli med på en guided tur i «Munchs fotspor».

Passer til:
2-30 personer
Pris
Fra kr 175,-

Vinsmaking

Vi tar dere med på en informasjonsrik og smakfull reise i vinens verden og har satt sammen ulike smakinger for alle kunnskapsnivå.

Passer til:
2 - 18 personer
Pris
Fra kr 295

Tollboden Masterchef

Matlaging krydret med litt action: Lagene konkurrerer mot hverandre i å tilberede den beste retten – både i smak og presentasjon

Passer til:
8-50 personer
Pris
Fra 750,-

Kragerø Rib

RIB-tur er en skjærgårdssafari med 400 hestekrefter og det lille ekstra på action.

Passer til:
1 - 100
Pris
Fra 990,-

Gastrocruise

En kombinasjon av skjærgårdssafari, matopplevelser og teambuilding i Kragerøs vakre skjærgård.

Passer til:
10 - 1000
Pris
Fra 650,-

Tollboden Masterchef

Matlaging krydret med litt action: Lagene konkurrerer mot hverandre i å tilberede den beste retten – både i smak og presentasjon

Passer til:
8-50 personer
Pris
Fra 750,-

Spansk aften 26. september: Med tapas og spanke viner

Vår kulinariske overnattingspakke som tar hånd om alt.

Yoga-Retreat: Unn deg en helg med fokus på yoga og velvære i idylliske Kragerø