Meny
Lukk menyen

Covid-19

Les mer om hvordan vi forholder oss til COVID-19

Hvordan vi forholder oss til covid-19.

Kjære gjester,

I lys av COVID-19 utbruddet, ønsker vi å klargjøre hvordan vi som hotell og restaurant forholder oss til situasjonen gjennom disse utfordrende tider. Vi forholder oss til enhver tid til myndighetene og helsedirektoratets retningslinjer og anbefalinger.
Våre gjester og medarbeidere sin helse og sikkerhet er vår høyeste prioritering. Vi vil fortsette å styrke streng hygiene praksis, samtidig som vi gjør forebyggende tiltak i henhold til gjeldende retningslinjer. Nedenfor følger ytterligere presiseringer av hvordan vi gjør det på Tollboden. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger ber vi deg rette disse direkte til dagligleder@tollboden.com.

Med vennlig hilsen,
Christian Printz
Daglig leder


Hvordan vi gjør det:

Vi har økt våre hygieniske tiltak ytterligere for å sikre at vi har et trygt og godt miljø for både våre gjester og medarbeidere. Vi følger regjeringens anbefalinger nøye og gjør løpende vurderinger av driften i den pågående situasjonen og har iverksatt flere sikkerhetstiltak for å sikre et sikkert miljø.

Våre tiltak:  

  • Vi har i denne spesielle situasjonen tatt bort all form for kontant betaling, og oppfordrer alle våre gjester til å betale med kort.
  • Vi har etablert økt hyppighet av rengjøring og desinfisering av våre fellesarealer, toaletter og øvrige kontaktpunkt.
  • Ved ankomst ber vi dere vente ved hovmesterpulten og ber alle overholde 1 meter avstand, og vi vil sørge for å raskt bistå dere et bord.
  • Vi ber alle våre gjester om å bidra til å forebygge smitte ved å følge folkehelseinstituttets retningslinjer om hygiene.
  • Det vil være redusert kapasitet og antall sitteplasser for å opprettholde god og pålagt avstand.
  • Dette betyr også at vi ber gjester som kjenner symptomer, har vært i kontakt med andre som har symptomer, velkommen ved en senere anledning.

Hotellet:

Vi følger de generelle råd for rengjøring og desinfisering av rom. I tillegg gjøres det hyppig rengjøring og desinfisering av overflater, og andre felles berøringsoverflater.